Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismerjük meg jobban

2008.01.18

Európa új rádiós slágere megérkezett - ismerd meg az előadót

Chris Brownnak kijutott a jóból: 16 évesen az Egyesült Államok legújabb R&B-szupersztárja, sokan tőle teszik függővé a stílus jövőjét.

Nevével azonos című albumával és "Run It" című debütáló dalával pedig most Európába is megérkezett - több mint 3 hónapja szerepel az összesített európai rádiós listán, jelenleg az élmezőnyben, az előkelő 4. helyen, s a klip már a VIVA műsorán is látható! Készíthetjük tehát a fülünket egy vadonatúj, kirobbanó tehetség fantasztikus hangjára.

Épp olyan, mint a szomszéd srác: az egyik pillanatban kisfiú, a másikban már kész férfi. Az egyik pillanatban kosárlabdával próbál cselezni, a másikban védőként játszik a pályán. Az egyik pillanatban bebújik a takaró alá, hogy még öt perc alvásért könyörögjön, a másikban egész nap rohan a felvételekre, fellépésekre és interjúkra.

Könnyed viselkedésével és iskolás fiús sármjával Chris Brown könnyen lehetne olyan ember, akit bárki ismerhet. Minden esélye meg is van arra, hogy az egész világ hamarosan megismerje a nevét, hiszen debütáló albumán hihetetlen hangját, mondanivalóban gazdag szövegeit, elképesztő dalait és kifogástalan vokáljait bárki meghallgathatja.

Chris nem tagja a legrangosabb producerek táborának, még csak nem is az egyik híres urban zenei csapatból került ki. Egyenesen a virginiai Tappahannockból származik. Az ifjú Mr. Brown példája kiválóan bizonyítja, hogy az igazi tehetségnek, kitartásnak és kisugárzásnak még mindig helye van a zeneiparban.

Aki meghallja Chris hangját, olyan sztárokhoz hasonlítja a fiút, mint Michael Jackson, Tevin Campbell és Usher. De ha egy kicsit tovább hallgatjuk, az összehasonlítás fölösleges lesz, mert nyilvánvalóvá válik, hogy Chris amellett, hogy minden bizonnyal rendelkezik elődei kreativitásával, egészen egyedi stílusa, íze és helye van a zenében, ami csak az övé. Úgy énekel, mintha a szórakoztatás lenne az egyetlen dolog a világon, ami igazán számít.